Loading color scheme

Edukacija o odgovornom postupanju s otpadom dječiji vrtić Slano

Edukacija o odgovornom postupanju s otpadom djeciji vrtic Slano-7U Dječjem vrtiću „Slano“ u Slanomu   26. lipnja 2020. god. održana je edukacija o odgovornom postupanju s otpadom. Obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša s obzirom  na trenutnu situaciju s Corona virusom mališanima se  virtualnim putem obratila dr.sc. Marlena Ćukteraš, te ih je kroz stručno izlaganje upoznala o velikoj količini otpada koji nastaje nepromišljenim korištenjem predmeta za jednokratnu upotrebu. Ova akcija je imala naglasak na očuvanju okoliša i nužnoj potrebi razvrstavanja otpada kako bi se smanjile njegove količine i time podigla svijest o odgovornom postupanju prema našoj Planeti.

pročitaj više

Eu projekt - edukacija o odgovornom postupanju s otpadom

Eu projekt edukacija o odgovornom postupanju s otpadom malaU petak, 26. lipnja s početkom u 08.45 sati, u Općini Dubrovačko primorje bit će upriličeno obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša u organizaciji Čistoće i zelenilo Konavle d.o.o.

Događaj se realizira kao dio aktivnosti EU projekta “Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom općina Konavle, Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje” kojeg provodi Općina Konavle. Cilj obilježavanja Dana planeta Zemlje je podizanje razine svijesti o odgovornom postupanju s otpadom, odnosno promoviranje principa “Skupljam, slažem i savjesno otpad odlažem!”.

pročitaj više

Edukacija o odgovornom postupanju s otpadom u Osnovnoj školi Gruda

U Osnovnoj školi Gruda upriličeno je 17. lipnja obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša u organizaciji Čistoće i zelenilo Konavle d.o.o. S obzirom na trenutnu situaciju s Corona virusom mališanima se od prvih do četvrtih razreda virtualnim putem obratila dr.sc. Marlena Ćukteraš, te ih kroz stručno izlaganje upoznala o velikoj količini otpada koji nastaje nepromišljenim korištenjem predmeta za jednokratnu upotrebu. Ova akcija je imala naglasak na očuvanju okoliša i nužnoj potrebi razvrstavanja otpada kako bi se smanjile njegove količine i time podigla svijest o odgovornom postupanju prema našoj Planeti.

pročitaj više

EU PROJEKT - Edukacija o odgovornom postupanju s otpadom

U srijedu, 17. lipnja s početkom u 08.45 sati, u Osnovnoj školi Gruda bit će upriličeno obilježavanje Svjetskog dana zaštite okoliša u organizaciji Čistoće i zelenilo Konavle d.o.o.

Događaj se realizira kao dio aktivnosti EU projekta “Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom općina Konavle, Župa dubrovačka i Dubrovačko primorje” kojeg provodi Općina Konavle. Cilj obilježavanja Dana planeta Zemlje je podizanje razine svijesti o odgovornom postupanju s otpadom, odnosno promoviranje principa “Skupljam, slažem i savjesno otpad odlažem!”. Sukladno tome priprema se edukacija za najmlađe, te će biti promovirani i prigodni informativni materijali.

pročitaj više

ODVAJATE LI OTPAD U SVOM KUĆANSTVU (PAPIR, STAKLO, PLASTIKU)?

OSTAVLJATE LI OTPAD NA MJESTU PREDVIĐENOM ZA ODVOZ?

IMA LI U VAŠOJ BLIZINI DOVOLJNO SPREMNIKA ZA ODVAJANJE OTPADA?

Izrada internet stranice je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda